Locatie aan het strand

Dit vakantiehuis in Zeeland ligt direct aan het strand met uitzicht over het water. Een mooiere locatie kan een vakantiehuis bijna niet hebben. Vanuit de tuin wandel je zo het strandje op, of stap je de 20m lange zwemsteiger op voor een verfrissende duik, sportvissen of gewoon genieten van het uitzicht. Ook een heerlijke plek voor watersporters, zoals windsurfen. Op 1km afstand bevindt zich de Bergsche Diepsluis, een bekende duik locatie. Maar zeilen en waterskiën behoort zeker ook tot de mogelijkheden.

Eigen ligplaats

Wil je een eigen zeilboot of motorboot meenemen? Geen probleem. Het vakantiehuis beschikt over een eigen ligplaats in de centrale haven die geschikt is voor een motor- of zeilboot van maximaal 10×3 meter. Maar we hebben ook een Alumax 570 motorboot met 90pk outboard beschikbaar die u kunt huren. De perfecte startplek om Zeeland te ontdekken vanaf het water.

Adres vakantiehuis

Het vakantiehuis bevindt zich op Waterrijk Oesterdam in Tholen. Een mooi stukje Zeeland waar Nationaal Park Oosterschelde begint. De Oesterdam, welke onderdeel is van de Delta werken, verbindt de eilanden Tholen en Zuid-Beveland. Het adres van het vakantiehuis is Oesterdam Nr. 81, 9461 PV Tholen (op de Oesterdam bewegwijzering ‘Speelmansplaten’ aanhouden).

Oesterdam 25

4691 PV Tholen
The Netherlands

Locatie vakantiehuis in Zeeland?

Kijk of er nog een plekje vrij is! Zin in deze plek? Direct boeken kan!